Čokoládová bábovka z červených fazolí s PROTEINELOU

02/05/2017 21:10:10 Autor: Filip Grznár

Potřebné suroviny:

- plechovka červených fazolí
- dvě vejce
- 50g špaldové mouky
- 2 PL kakaa
- prášek do pečiva
30g čokoládového proteinu
2 PL proteinely
- 2 menší lžičky skořice
- kdo má rád sladké doporučuji přidat 1-2 PL lžíce medu či sirupu

Nejprve slijeme nálev z fazolí a propereme. Následně přidáme veškeré suroviny do misky a tyčovým mixérem rozmixujeme. Předehřejeme troubu na 200 stupňů a pečeme cca 10-15min Nepečte moc dlouho, aby nebyla příliš suchá. Doporučuji podávat s čerstvým šťavnatým ovocem (pomeranč, kiwi, ev. ovocným salátkem) a lžičkou proteinely.

Díky vysokému obsahu vlákniny a bílkovin, budete dlouho zasycení a dodáte tělu potřebné živiny. Ruku na srdce, kdo konzumuje pravidelně luštěniny cca 2-3x týdně? Zde máte dobrý fígl, jak si s konzumací snadno poradit!

Komentáře